Hotell i Solna

Solna stad ligger strax nordväst om centrala Stockholm. Många som ska besöka Stockholm väljer att bo i Solna eftersom det är så nära till huvudstaden därifrån. Det finns dessutom så goda kommunikationer emellan. Många är det också som åker till Solna för att titta på sport, konserter eller andra evenemang på Friends Arena. Eller som ska besöka det nyöppnade, enorma köpcentret Mall of Scandinavia. Solna är också en populär stad för konferenser och mässor. Oavsett vad det är som får en att åka till Solna, så kan det vara bra att veta att det finns många hotell och hotellkedjor i Solna.

Det är lätt att hitta ett hotell som passar, oavsett vilken budget man har, vilken typ av hotell man föredrar, vart i Solna man vill att hotellet ska ligga och vilka faciliteter hotellet ska ha. Ett tips är att antingen ringa runt till hotellen eller använda någon av nätets jämförelsesajter för hotell i Solna så du kan jämföra de olika hotellen i Solna utifrån pris och vad man får för det priset. Eftersom det finns så många hotell att välja bland i Solna så kan det nämligen skilja sig en hel del beroende på vilket hotell man väljer. Här tipsar vi om några av de mest populära hotellen i Solna.

Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends är ett av de mest populära hotellen i Solna. Det är ett relativt nybyggt hotell, invigt strax efter att Friends Arena byggts klart. Hotellet är modernt och fräscht, med 400 rum som samtliga har gratis wifi, minibar och TV. Hotellet ligger i direkt anslutning till Friends Arena och väldigt centralt beläget i Solna stad och du bokar det på hotellsolna.com. På 25:e våningen finns en populär restaurang.

Park Inn by Radisson Solna

Många rekommenderar hotellet Park Inn by Radisson. Det ligger inte lika nära Friends Arena som Quality Hotel Friends, däremot ligger det väldigt centralt i Solna, så om man ska till Solna för att turista och shoppa kan Park Inn vara ett bra val. Hotellet har också hög standard men samtidigt bra priser. Hotellet är fyrstjärnigt och ligger i samma byggnad som köpcentret Solna Centrum. Totalt finns det 247 rum och tio olika rumsalternativ. Det finns två restauranger, gym och relaxavdelning på hotellet.

Scandic Järva Krog

Ett hotell som många som reser inom jobbet föredrar är Scandic Järva Krog. Där finns 215 hotellrum, dels tvåbäddsrum och dels dubbelrum superior. Hotellet ligger precis intill den plats där E4 och E18 korsas och bredvid Ulriksdals järnvägsstation, så här bor också många som pendlar till Stockholm. Det finns en generös frukostbuffé, restaurang, gym, bastu, badtunna och lekrum för barnen.

The Winery Hotel

Vill man testa ett storslaget, unikt hotell som har det där lilla extra bör man ta sig en titt på The Winery Hotell. Det är nämligen ett nybyggt och modernt hotell som har en egen vintillverkning i huset. Där kan man få se hur vintillverkningen går till och man kan även boka vinprovning och äta god mat på deras restaurang med smakfulla drycker till.